Urmăriți conferința de presă Sony 's PlayStation E3 2018

Acest lucru va fi un an interesant pentru Sony cu PlayStation 4 care se apropie de sfârșitul ciclului de viață, dar o altă consolă fiind de cel puțin trei ani. Este posibil ca noi să primim scăderea prețurilor pe hardware-ul existent, dar probabil că nu va fi alte anunțuri în această zonă. Nu ne așteptăm să auzim și VITA menționată în acest an, de fapt.

Dar știm că Sony se va sprijini din greu în exclusivii deja anunțați - și anume ultima parte din SUA, Partea 2, Spider-Man, Stradningul Moartei și Ghost of Tsushima - în acest an, și probabil va fi un mare mare surprize în acea zonă. Sony a bombardat presa și fanii cu remorcă după remorcă anul trecut, și aceasta poate fi o strategie eficientă din nou în acest an, cu Microsoft luptând atât de greu, cu jocuri exclusive. Este interesant să vezi dacă evenimentul Sony 's are un conținut atât de mult ca și anul trecut, sau dacă vom obține o actualizare a numerelor de vânzări PlayStation VR acum că prețul hardware-ului este așa scăzut.

Ne uităm împreună cu tine, așa că am un moment bun acolo. Sunt sigur că sunt multe de vorbit despre odată ce conferința de presă sa terminat.

Cum să vizionați conferința de presă Sony PlayStation E3 2018

Conferința de presă a E3 Sony 2018 va avea loc luni, 12 iunie la 6 p.M. PDT / 9 p.M. EDT / 2 a.M. BST, 11 iunie (când este asta?). Puteți să o vizionați direct în partea de sus a acestui post.

De asemenea, puteți să-l vizionați cu noi - adică, cu comentariul nostru - în fluxul de mai jos!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here